Absolution

Absolution is op zoek naar de juiste balans tussen de eco-bewuste en Urban lifestyle; 'want we zijn allemaal bezorgd over ons imago, ons welzijn en de bescherming van de planeet. We voelen ons meer en meer aangetrokken door natuurlijke producten, maar we zijn niet bereid om luxe en plezier hiervoor op te geven, omdat we altijd meer resultaat en meer rendement willen.

Absolution biedt een nieuwe benadering van schoonheid: een kleiner scala van producten, unisex, meer eenvoud en hoogwaardige kwaliteit bio cosmetica passend bij verschillende huidtypen en structuren van de huid. Elke dag zoals die komt.... voor mannen en voor vrouwen.


Producten van Absolution
Luister naar jezelf, luister naar je huid, gebruik Absolution

Je huid is een communicatie-interface: het reageert zowel op de externe omgeving (zon, wind, vervuiling ...) als inwendig (gevoelens, hormonen, tabak, voeding ...). Echo's van je ziel en lichaam, het moet voelen als dat van jezelf: voortdurend in beweging. Door er naar te luisteren, kun je het helpen te beschermen en herstellen op basis van evenwicht en schoonheid. Jij bent de enige die in staat is om dit intieme gesprek te voeren ... Jij kent je lichaam als geen ander!

Absolution: Op maat gemaakte schoonheid

Absolution biedt een relatief kleine huidverzorgingslijn voor het gezicht en lichaam. Aan te passen aan de behoefte van iedere huid en elke dag zoals die komt. Op een eenvoudige manier kun je het juiste product voor het juiste moment kiezen. De werking van alle crèmes af te stemmen op je persoonlijke behoefte door het toevoegen van 'La Solution +' (hoog geconcentreerde booster) dat je huid zal verstevigen.

De airless flacons zijn speciaal ontworpen zodat ze zeer eenvoudig zijn te gebruiken; je kan een druppel van een booster toevoegen aan een van de creams door deze te mixen op het plaatje van de dispenser van de verpakking van de cream. Huidverzorging op maat!

absolution gebruiksaanwijzing

Biologisch...

Alle producten van Absolution zijn gecertificeerd door Ecocert; 'dat is het minste wat we kunnen doen'! Voor Absolution was het geen optie een exceptioneel en mooi merk te creëren zonder dat de inhoud van de producten van verantwoorde afkomst is. 'Dit kan absoluut niet'! Ten minste 52% van de ingrediënten van alle producten is afkomstig van organische teelt (99% van de ingredienten zijn van natuurlijke afkomst). 

...maar dat niet alleen!

Het zou een schande om producten te maken zonder krachtige en zeer werkzame ingrediënten zoals wilde planten, mineralen en natuurlijke vitaminen - die niet altijd kunnen worden verbouwd en daardoor ook niet eco gecertificeerd kunnen worden. We hebben ervoor gekozen deze ingrediënten te integreren in onze formules.

Absolution is gemaakt in Frankrijk, ook de leveranciers komen hier vandaan (vaak ook nog eens uit dezelfde regio). Samen zetten zij zich in voor duurzame ontwikkelingen, voortvloeiend uit processen.

Verpakkingen zijn geproduceerd van gerecycled materiaal en bedrukt met plantaardige inkten.

'Au jour le jour pour les hommes comme pour les femmes'

Certificeringen Absolution

Logo Ecocert

Isabelle Carron, Absolution

Isabelle Carron, oprichtster van Absolution

Awards

Inmiddels mag Absolution een aantal winnende Awards achter haar naam zetten;

  • Beauty Challenger Awards Winner '09
  • Wallpaper Design Awards '10
  • Absolution, 6 keer bekroond met de huidverzorgingslijn in de "Best Cosmetics" Gids 2011-2012 van het Franse onafhankelijke Obsercatoire Cosmétiques
  • La Crème du Soir: n° 1 van de Nacht crèmes voor alle huiden*
  • La Crème du Jour: n° 2 van de Dag crèmes voor alle huiden*
  • La Crème de l'Homme: n° 1 van Hydraterende crèmes voor mannen*
  • La Solution + energie: n° 2 van Face Serums en oliën voor alle huiden
  • La Solution + Éclat: n° 2 van Face Serums en Oliën voor alle huiden*
  • La Solution + Contrôle: n° 2 van Face serums en oliën voor de vette, onzuivere en gecombineerde huid*
(* Zonder de prijscriteria, getoetst op kwaliteit.)