Green People Organic Skincare

Aan de basis van het in 1997 opgerichte Green People ligt een simpele filosofie: de wens van een moeder om haar jonge dochter te helpen. De twee jaar oude Sandra leed aan eczeem en heftige allergieën. Haar moeder was vastberaden om het probleem tot op de bodem uit te zoeken. Ze ontdekte dat veel van Sandra’s huidallergieën werden getriggerd door de chemicaliën in huishoudelijke en verzorgingsproducten. “Ik realiseerde me dat we allen kinderen zijn van het chemietijdperk en dat de overal aanwezige door de mens gemaakte anorganische stoffen diep ingrijpen,” zegt Charlotte Vøhtz.

“Ik besloot wat te gaan doen met mijn achtergrond als verpleegkundige, mijn kennis van plantaardige geneesmiddelen en mijn meer dan 11 jaar ervaring in de farmaceutische industrie.” En zo is na drie jaar van ontwikkeling Green People opgericht.
Charlotte was vastberaden geen belastende chemicaliën te gebruiken. Daarvoor in de plaats zijn natuurlijke, biologische en effectieve alternatieven gekozen die vriendelijk zijn voor de huid. Biologische essentiële oliën zijn van het begin af aan de basisingrediënten geweest van Charlotte’s formule. Ze zorgen voor een krachtige werking en een heerlijke, natuurlijke geur. Tot op de dag van vandaag worden de oorspronkelijke principes nageleefd voor de gecertificeerde productie van zachte, natuurlijke, biologische producten voor het hele gezin.

Green People: Uit principe puur, voor effectieve prijswinnende producten.

  • Bevatten 100% natuurlijk bronwater en verzachtende Aloë Vera.
  • Doe meer met minder – een klein beetje is al genoeg
  • Productieproces met 100% duurzame energie – windenergie en bodemwarmte
  • Sinds het bedrijf is opgericht gaat ieder jaar 10% van de netto winst naar goede doelen
  • Voor 100% bestaand uit gecertificeerd biologische producten
  • De biologische producten zijn afkomstig van eerlijke handel, niet op dieren getest
  • Klinisch aangetoonde plantaardige werking – voor een krachtige en natuurlijke huidverjonging, tegen roodheid, irritaties, droge plekken en pukkeltjes
  • GEEN Parabenen, ftalaten, SLS en andere belastende chemicaliën

Green People heeft een keur aan gespecialiseerde productlijnen!

De oprichters

Sandra en Charlotte Vøhtz, oprichters van Green People

Sandra en Charlotte Vøhtz, oprichters van Green People

Certificeringen

Logo EcocertLogo Vegan SocietyLogo Soil AssociationLogo Non Food Certification Company

Producten van Green People Organic Skincare