Hopscotch Kids

100% puur plezier. Het bedrijf is in 2009 opgericht door Ginny Cardenas, een moeder uit Phoenix. Omdat zij zich doorlopend zorgen maakte over de hoeveelheid belastende stoffen in de op de markt aanwezige kindercosmetica, stelde zij zichzelf de taak om de meest veilige, leuke cosmeticalijn voor kinderen te ontwikkelen. Dat was Hopscotch Kids.

Veilige nagellak voor kinderen

Hopscotch Kids™ is erop gericht om het plezier en de onschuld van de jeugd te bewaren vanuit de visie dat kinderen zolang mogelijk kinderen moeten blijven. De 13 stralende kleuren hebben speelse namen die zijn afgeleid van kinderrijmpjes en spelletjes voor op het schoolplein. Ieder detail is er op gericht om een feestje te maken van het spelen en verkleedpartijtjes voor zowel de ouders als de de kinderen. Dat geldt voor de speciaal ontworpen, van loodvrij Italiaans glas gemaakte flesjes tot en met de gemakkelijk in het gebruik zijnde aanbrengkwastjes op kindformaat. De nagellak blijft weken zitten, maar de herinnering aan de ongecompliceerde pret met dit veilige product gaat een leven lang mee.

Kindvriendelijk alternatief voor synthetische nagellak

Hopscotch Kids WaterColors is het eerste niet toxische, kindvriendelijke alternatief voor synthetische nagellak. De formule op waterbasis bevat geen van de harde, sterk geurende chemicaliën die de meeste gewone nagellakken wél bevatten, zodat de nageltjes van uw kleine in conditie blijven met stralende kleur en al. De lakken zijn "3 Free" (geen DBP, fomaldehyde en Tolueen), en daarnaast bevatten de lakken geen ethyl acetaat, butyl acetaat, nitrocellulose, aceton en zware metalen. Naast de nagellak is er een niet-toxische nagellak remover op sojabasis ontwikkeld, dat nagellak verwijdert zonder beschermlagen aan te tasten of de nagels uit te drogen. Met de juiste voorbereiding van de kleine nageltjes, ziet Hopscotch Kids er net zo uit en blijft net zo lang zitten als gewone nagellak, zonder de vervelende bij-effecten.

De producten zijn:

  • Veganistisch
  • Diervriendelijk
  • Glutenvrij
  • Geen geurstoffen
  • Non-toxisch
  • Parabenenvrij
  • Hypoallergeen
  • Bio afbreekbaar

Certificeringen

The Compact for Safe Cosmetics Logo

De oprichtster

Ginny Cardenas, oprichter van Hopscotch Kids

Ginny Cardenas, oprichter van Hopscotch Kids

Ginny Cardenas, CEO & oprichter van Hopscotch Kids, werd geinspireerd om een niet-giftige (niet-toxisch) nagellak voor kinderen te maken. Zelf kon ze voor haar kinderen geen veilige nagellak vinden, zo is Hopscotch Kids ontstaan en al gauw was de link gemaakt een 'veilige' nagellakkenlijn voor de hedendaagse vrouw, Scotch Naturals.

Producten van Hopscotch Kids