One Love Organics - Beauty from the heart

One Love Organics geeft de huid wat het nodig heeft, met alleen ingrediënten die directe voordelen bieden. Hint: water is niet een van hen!


Producten van One Love Organics
One Love Organics: Een klein beetje doet heel veel!

One Love Organics is gemaakt om schoonheid op een eenvoudiger manier te benaderen, namelijk als een overwogen maar toch effectief antwoord op al die onduidelijke potjes en de mysterieuze substanties die ze bevatten. De 100% pure, biologische, water- en conserveringsmiddelenvrije formules grijpen terug op wetenschappelijke toewijding, expertise op het gebied van werkzame stoffen en een generieke wijsheid. Er is slechts een beperkt assortiment van producten van zeer hoge kwaliteit die lang meegaan, door de sterk geconcentreerde actieve ingrediënten. Een klein beetje doet heel veel! One Love Organics bevordert een gezonde huid en biedt een geweldig alternatief voor zowel mooie dames, kieskeurige baby's, stoere kerels, taaie tachtigjarige als voor iedereen die hier niet onder valt.

- Beauty from the heart -

Certificeringen

One Love Organics is geaccrediteerd door Peta and Green America Approved Business.

NB: One Love Organics is gemaakt door een team van specialisten op cosmeticagebied dat uitsluitend de meest pure en beste natuurlijke en organische ingrediënten gebruikt.
Het merk is het afgelopen jaar enorm gegroeid en in de VS een ware favoriet geworden bij de cosmeticaredacties. Voor beroemdheden is het daar een absolute “must have”. De enorme groei heeft voor One Love Organics een wereld geopend van nieuwe kansen en actieve stappen op weg naar certificering. Dit onderschrijft de belofte van het merk alleen natuurlijke producten te gebruiken waar de huid werkelijk van profiteert!

oprichters One Love Organics

Suzanne LeRoux en Kendra Inman,
oprichtsters van One Love Organics