Pure Altitude Bio Organic

Pure Altitude Bio Organic, de essentie van leven en schoonheid. Een bio organic, gecertificeerd door Ecocert, gezichtsverzorgingslijn. Geheel op basis van organic cosmetica waar bergplanten, uit de Alpen en omstreken de hoofdrol spelen. Omdat de huid elke dag wordt blootgesteld aan factoren die leiden tot het vroegtijdig verouderen van de huid, zoals stress, zon en vervuiling, heeft Pure Altitude Bio Organic gecreëerd.

De Edelweiss ook wel 'de Witte Ster van de Sneeuw' genoemd, heeft bijzondere cosmetische effecten. Deze eeuwenoude bloem, eeuwenlang al gebruikt om haar geneeskrachtige eigenschappen, is bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. De plant bevat mineralen en heeft een antioxidant werking met sterk regenererende en beschermende eigenschappen. Edelweiss beschermt de huid tegen de gevolgen van veroudering, met natuurlijke antioxidanten die de vorming van vrije radicalen tegengaan. Met behulp van de edelweiss en andere krachtige planten (waaronder melisse, munt, gentiaan en arnica) brengen Pure Altitude Bio Organic behandelingen de huid weer tot leven.

Oprichtster Jocelyne Sibuet: 'Ik wilde een reeks van producten op basis van organische cosmeceuticals gericht op een intensieve regeneratie van de opperhuid en een stralende teint te creëren.

Drie sleutelwoorden hebben geleid tot de huidverzorgingslijn van Pure Altitude:

  • Zuiverheid: natuurlijke actieve ingrediënten gewonnen in optimale omstandigheden om al hun positieve effecten te behouden.
  • Kracht - huidverzorgingsproducten op het snijvlak van plantaardige cosmetische krachten, waarbij intensieve celregeneratie bovenaan staat.
  • Perfectie - U en jij die net als ik op zoek was naar 'de' perfecte lijn!

Het is wat ik noem de vergelijking van perfectie, de huid wordt voller, gladder en waardoor de teint gelijkmatiger is en nog meer straalt.'

Pure Altitude Bio Organic producten zijn:

  • Vrij van parabenen en siliconen
  • Zonder petrochemicaliën
  • Zonder dierlijke ingrediënten
  • Dermatologisch getest
  • Qua ingrediënten geteeld en geoogst op een milieuvriendelijke manier (meststofvrije teelt) en volgens tradities (met de hand geplukte Edelweiss).
  • In perfecte natuurlijke harmonie voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige.

De oprichtster

Jocelyne Sibuet, oprichtster van Pure AltitudeJocelyne Sibuet, oprichtster van Pure Altitude

Certificeringen

Logo Ecocert

Producten van Pure Altitude Bio Organic