Little Bo Peep - shimmering pale lavender

De meest natuurlijke nagellak voor kinderen, 14 ml
Meer van Hopscotch Kids >
€ 14,95
Hopscotch Kids WaterColors het eerste niet toxische, kindvriendelijke alternatief voor synthetische nagellak. Met de nieuwste formule is een grote sprong gemaakt naar een rijkere substantie die gladder is aan te brengen en die beter dekt. De formule op waterbasis bevat geen van de harde, sterk geurende chemicaliën die de meeste gewone nagellakken wél bevatten, zodat kindernageltjes in goede conditie blijven met stralende kleur en al. De lakken zijn “3 Free” (geen DBP, fomaldehyde en Tolueen), en daarnaast bevatten de lakken geen ethyl acetaat, butyl acetaat, nitrocellulose, aceton en zware metalen. Echt veilig dus!

Certificering

Aangesloten bij: The Compact for safe Cosmetics
Om de vinger- en teennageltjes zo mooi mogelijk te maken, adviseren wij de volgende stappen om die prachtige nagellak van het moment van opbrengen tot bedtijd ook mooi te houden.
1. Verwijder de mogelijk nog aanwezige nagellak en polijst de nagels met een buffervijl.
2. Als je kind droge, brosse nagels heeft, kun je verwachten dat ze breken of dat je nagellak streept. Om de nagels te hydrateren, doe je gewoon een druppel jojoba olie op het nagelbed. Masseer in met de zachte kant van de buffervijl. De massage maakt dat de nagels de natuurlijke olie opnemen waardoor de Hopscotch Kids WaterColors beter hechten.
3. Was de handen om removerresten en eventueel vijlstof te verwijderen.
4. Breng 1-2 lagen lak aan. Laat de lak tussen de aan te brengen lagen 3 minuten drogen om strepen te voorkomen.
5. Breng de Top Coat aan voor extra glans.

Hopscotch Kids WaterColors: Let op! Dit product is op waterbasis. De lak is snel handdroog, maar moet een paar uur uitharden voordat het kind langere tijd met de handjes in het water kan. We adviseren de vingers en teennageltjes te lakken voordat het kind naar bed wordt gebracht. Terwijl zij lekker ligt te dromen, hardt de lak perfect uit. Als dit niet mogelijk is, helpt een paar minuten warm föhnen.
Water, acrylic polymer emulsion, butoxy diglycol en non toxische kleurstoffen

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Little Bo Peep - shimmering pale lavender

Twinkle, Twinkle Little Star - sparkling silver

Twinkle, Twinkle Little Star - ...

€ 14,95
Top coat - blanc

Top coat - blanc

€ 14,95
Glittering top coat - met glitters

Glittering top coat - met glitters

€ 14,95
Plant-based Polish Remover

Plant-based Polish Remover

€ 12,50