Filosofie

Ook mensen die groen denken en groen doen willen wat te kiezen hebben. Maar wat betekenen al die aanbevelingen op onze productverpakkingen? Wat houdt dat ‘natuurlijk’ en ‘puur’ nou precies in? Say Green Cosmetics oprichtster Ank Niesthoven verbaasde zich over het zeer beperkte aanbod aan gecertificeerde biologische cosmetica: “Als je verantwoord probeert te leven, wil je ook gegarandeerd verantwoorde verzorgingsproducten en make-up. Aangezien je hier vaak nog voor moet omrijden en je dit wellicht niet wilt, biedt de web-boutique Say Green Cosmetics de oplossing!”. Zij stelde een afgewogen assortiment samen van gecertificeerde (eco)biologische producten voor haar web-boutique. Liefde voor schoonheid, liefde voor de mens- en zijn leefomgeving én hart voor toekomst liggen aan de basis van Say Green Cosmetics.

Verantwoorde luxe

Echt verantwoord online winkelen kan bij Say Green Cosmetics. Kijk en vergelijk: groene merken uit binnen- en buitenland zijn in onze web-boutique verkrijgbaar zonder dat u er speciaal voor op uit moet. De producten uit het Say Green Cosmetics assortiment passen bij iedere portemonnee. Gunstig geprijsd en basic, maar lekker luxe kan ook. Verantwoorde luxe, dat wel. Alle producten zijn puur biologisch. De bio-ecologische producten zijn ook nog eens geproduceerd en verpakt met de kleinst mogelijke belasting van ons milieu. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  • Say Green Cosmetics importeert klimaatneutraal in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Het transport dat ons milieu belast wordt jaarlijks gecompenseerd
  • Voor de verpakking en verzending wordt voor de minst milieubelastende manier gekozen
  • Say Green Cosmetics bankiert bij de Triodos Bank
  • Onze website wordt ‘groen’ gehost. We compenseren de CO2 uitstoot die gerelateerd is aan het energieverbruik van de webservers.
Ank Niesthoven, oprichtster Say Green Cosmetics

Ank Niesthoven, oprichtster Say Green Cosmetics