Love a Scrub - Anti-ageing Facial Scrub

Anti-ageing scrub, 'to love' ♥, 125 ml
Meer van VOYA >
€ 34,00
De Love a Scrub gezichtsscrub verwijdert zachtjes de schilfertjes en geeft de huid een frisse en gerevitaliseerde uitstraling. Een heerlijk lichte mengeling van biologische botanische kruiden en zeewier extracten die de huid verzacht en voedt! Een belangrijke eerste stap in een biologische schoonheidskuur. Voor het beste resultaat en een zachte huid: even nasprayen met Ritzy Sprizty en Me Time Moisturizer aanbrengen.

Certificering

Soil Association
Gebruik 2 à 3 maal per week. Een klein beetje in uw hand knijpen, breng het aan op het gezicht en masseer met licht ronddraaiende bewegingen het voorhoofd, de kin, de neus en kaaklijn (vermijd contact met de ogen). Masseer ongeveer 1 minuut en spoel het vervolgens af met warm water. Voor het beste resultaat voor een zachte huid: even nasprayen met Ritzy Sprizty en vervolgens Me Time Moisturiser aanbrengen.
Grapefruit olie, bamboepoeder, zoete amandelolie, hand geoogste wilde zeewier, Vitamine E, Aloë Vera, YlangYlang bloemenolie, bergamotolie, korianderzaadolie, palma rosa olie, lavendelolie, rose geranium olie, patchouli olie, vanille extract, vertiverolie en kruidnagelolie.

(belangrijkste ingrediënten)

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Love a Scrub - Anti-ageing Facial Scrub

Ritzy Spritzy - Face Toner

Ritzy Spritzy - Face Toner

€ 29,90
Me Time - Anti-ageing Moisturizer

Me Time - Anti-ageing Moisturizer

€ 69,00
My Little Hero - Anti-ageing Facial Serum

My Little Hero - Anti-ageing Facial ...

€ 69,00