Verzenden

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Tijdens het bestellen, maakt u zelf een keuze of u zelf het pakketje wilt ontvangen of dat het aan iemand anders verstuurd mag worden. U ontvangt van ons een orderbevestiging en factuur per email. Bij een bestelling op werkdagen, wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Indien u in het weekend bestelt, wordt de bestelling de eerst volgende werkdag, verstuurd. Nadat wij de bestelling hebben aangeboden voor verzending, ontvangt u per email een Track & Tracenummer. Hiermee kunt u via de website van Postnl het bezorgingsproces volgen.
Indien u een account bij ons heeft aangemaakt, kunt u nadat u bent ingelogd, bij 'Recente bestellingen' zien wat de status van de bestelling is.

Wij verzenden ook naar België en Duitsland. Op de pagina vraag & antwoord vind u informatie over de procedure en kosten.

Retourneren

Heeft u artikelen gekocht, die niet aan uw wensen voldoen, dan kunt u deze binnen 14 dagen na aankoop aan ons retourneren. De producten dient u in de originele, onaangebroken verpakkingen te retourneren.

Hoe gaat u te werk;

  • stuur een email naar service@saygreencosmetics.nl o.v.v. Retourzending + het Say Green Cosmetics bestelordernummer en geef aan dat u producten wilt retourneren (u bent niet verplicht een reden op te geven)
  • de producten zijn voorzien van de originele verpakkingen en deze zijn onaangebroken, kopie orderbevestiging of retourmeldingse-mail altijd bijsluiten
  • gebruik het doosje of envelop waarin u de producten hebt ontvangen en pak de producten in op een manier waardoor er tijdens het vervoer geen schade kan ontstaan en plak het goed dicht
  • voorzie het pakketje van het Say Green Cosmetics adres
  • en u stuurt het pakketje aan ons terug (de kosten voor het retourzenden zijn voor uw rekening).

Retouradres:
Say Green Cosmetics
t.a.v. Afdeling retouren
Goolkatenweg 160
7521 BJ  ENSCHEDE

Zodra de retourzending door ons is ontvangen, ontvangt u hiervan een bevestiging per email.
Wij zullen uw aankoopbedrag na ontvangst van de producten, binnen 5 werkdagen aan u terugstorten.
Heeft u vragen, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen.